top of page

Vår Tanke, vår Story

Vår grundläggande tanke har alltid varit att få göra något som erbjuder en plats för människor att mötas och samlas under trädets grenar, få njuta av god mat och hitta en välgörande paus i vardagen.

_mgm9066_edited.jpg
_mgm9066_edited_edited.jpg

Från Hummus till Hummussapien

Vår hummusresa började långt innan vi öppnade vår första restaurang i Stockholm, men väl här var det just det vi saknade från Stockholms utbud.

Reggev Hummus öppnades 2006 på Södermalm och vi var då, och kanske än i dag,  pionjärer i renodlad hummusrestaurang i Sverige.

2017 var det dags att utvidga oss och vi öppnade ytterligare en restaurang i Vasastan, Reggev Hummus Ginga. Där har vi haft möjligheten att lägga till nya rätter och vi gör våra större catering härifrån.

Vi har skapat restauranger med hummus som vår stora specialitet. Vi strävar efter att skapa en miljö där var och en kan sitta ned och njuta av en hälsosam och prisvärd måltid, där allt är tillagt från grunden med bra råvaror. 

Som första hummusrestaurang erbjuder vi dig något unikt, där vi vill att du ska känna dig välkommen och hemma. Med erfarenhet och omtanke tillreder vi din måltid i en härlig och positiv miljö, där vårt mål är att du nöjd och belåten har fått näring till både kropp och själ.

IMG_0980_edited.jpg

Vår kokbok

"Hummus"

Ta chansen och laga vår mat hemma. I vår kokbok har vi fått med i stort alla rätter på menyn och mycket mer. Vi går grundligt igenom hur vi lagar och hur du kan göra hemma. 

Boken innehåller ett 50-tal recept, inklusive 18 rätter med hummus som huvudrätt, och steg för steg-instruktioner för allt från att koka kikärtor till grundreceptet på hummus, falafel, pitabröd och baklawa.

Vi har boken till försäljning i båda lokalerna.

Välkommen in!

bottom of page